Bandenhotel

Omgeving Sint-Pieters-Leeuw | Pajottenland

info@mobielebandenservice.be

Bewaar uw winter- en zomerbanden zonder gedoe

Wilt u veilig rijden, dan kiest u voor aangepaste winter- en zomerbanden. Het enige nadeel is dat u de ongebruikte banden in tussentijd moet stockeren. Maak daar nu komaf mee en bewaar uw winter- en zomerbanden in ons Bandenhotel.

Om uw winter- en zomerbanden te laten vervangen hoeft u zich niet ter verplaatsen. Wij komen naar u toe en nemen de banden voor bewaring mee. Flexibiliteit is één van onze grootste troeven.

Voordelen van het Bandenhotel

Zoekt u een goede oplossing voor het bewaren van uw winter- en zomerbanden? Wij zetten graag de voordelen van ons Bandenhotel op een rijtje:

    • Bewaring in uitstekende omstandigheden
    • Verzekering tegen brand en diefstal
    • Scherpe tarieven
    • Geen verlies van ruimte in uw woning of bedrijf
    • Afspraak op een door u gekozen plaats en tijdstip
Wissel op het geschikte moment
Het gebruik van winter- en zomerbanden heeft een grote invloed op uw veiligheid en die van uw passagiers. Ook als uw medewerkers met een bedrijfsvoertuig rijden, kan u hun veiligheid op deze manier gevoelig verhogen. De wissel van winter- en zomerbanden gebeurt best wanneer de temperatuur 7 °C bereikt. Onder die temperatuur bieden winterbanden een betere grip bij ijzel en sneeuw. Dankzij onze service kan u de wissel laten plaatsvinden op het meest geschikte moment.

De banden worden opgehaald door medewerkers met kennis van zaken. Ze kunnen u ook adviseren over de vervanging van uw banden.

Meer weten? We vertellen u graag onze tarieven.