Mobiele Bandenservice: uw bandencentrale in Vlaams-Brabant

Een bandencentrale in Vlaams-Brabant? Welkom bij Mobiele Bandenservice!

Mobiele Bandenservice heet u alvast graag welkom op haar website! Hebt u problemen met uw banden? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud of wisselen van uw banden? Dan bent u bij uw bandencentrale in Vlaams-Brabant alvast aan het goede adres. Wij zijn 7/7 beschikbaar in heel deze regio en bieden u een uitgebreid aanbod van services.

Zo kan u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de reparatie van uw banden. Hebt u dus een lekke band? Geen probleem, wij herstellen het nodige, zelfs op zondagen! Daarbuiten zit u bij ons ook goed voor de verkoop van zowel zomer- als winterbanden, inclusief een gratis montage aan huis. Het verwisselen van uw banden en de verkoop van velgen vullen ons totaalpakket aan, wat maakt dat autobanden repareren, kopen en laten monteren nog nooit zo gemakkelijk was!

Alle voordelen op een rijtje van bandencentrale in Vlaams-Brabant

Of het nu gaat om de banden van een personenwagen of om deze van aanhangwagens of vrachtwagens, bij uw bandencentrale in Vlaams-Brabant bent u verzekerd van een allround service bij om het even welke vraag. Uw Mobiele Bandencentrale staat immers niet alleen garant voor een ongekende kwaliteit, maar ook nog voor tal van andere voordelen:

  • Een snelle dienstverlening
  • Geen onnodig tijdverlies
  • Geen ellenlange wachttijden
  • Service aan huis
  • Ook open na de kantooruren
  • Moderne uitrusting voorzien van de nieuwste technologie
  • Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis
  • Aantrekkelijke tarieven

Contacteer uw bandencentrale in Vlaams-Brabant vandaag nog!

Zijn uw banden toe aan een dringende herstelling of vervanging? Geen probleem. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om u uit de nood te helpen. Is het niet zo dringend? Dan komen wij graag ’s avonds of tijdens het weekend. U kan dan eenvoudigweg uw activiteiten verderzetten, terwijl wij de nodige werken uitvoeren!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.