Full service bij uw bandencentrale in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een bandencentrale in Oost-Vlaanderen?

Stel: u moet dringend vertrekken naar uw werk, maar bij het instappen in uw wagen merkt u dat uw wagen een lekke band heeft. Wat nu gedaan? Wie helpt u nog snel uit de nood, zodat u toch nog tijdig kan starten met uw werk? Maakt u zich geen zorgen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bandencentrale in Oost-Vlaanderen contacteren, zodat onze medewerkers snel ter plaatse kunnen komen voor het vervangen van uw lekke band.

U kan ons ook contacteren voor tal van andere diensten. Wij komen immers niet alleen uw banden repareren op eender welk moment van de dag, maar ook voor de verkoop van banden en velgen kan u bij ons terecht. Banden van de allerbeste merken, velgen in diverse uitvoeringen: ons aanbod is de grootste in de regio! En last but not least: wilt u uw winterbanden vervangen door  zomerbanden? Ook dan staat onze Mobiele Bandenservice voor u klaar!

Mobiele Bandenservice zorgt voor kwaliteit in een klantvriendelijk kader

Op zoek gaan naar een goede bandencentrale in Oost-Vlaanderen is één ding, maar eentje die ook nog eens kwaliteit levert in een klantvriendelijk kader is iets helemaal anders. Wilt u beide aan een aantrekkelijke prijs? Dan zit u bij uw Mobiele Bandenservice ongetwijfeld goed! In tegenstelling tot onze concurrentie, houden we ervan u te verrassen met een portefeuille vriendelijke prijslijst, zonder in te boeten op duurzaamheid.

En alsof dat nog niet alles is, hebben we ook nog tal van andere troeven voor u in petto, waaronder de volgende:

  • Mobiele service aan huis
  • Snelle dienstverlening 7/7
  • Ook beschikbaar na kantooruren en tijdens weekends

Uw bandencentrale in Oost-Vlaanderen – Uw garantie op kwalitatieve banden

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw banden? Hetzij voor een regelmatig onderhoud, hetzij voor een eenmalige dienst als het verwisselen van uw zomerbanden voor winterbanden? Dan is Mobiele Bandenservice de bandencentrale die u zoekt. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar met de nodige kennis en  - uiteraard – een uitgebreid aanbod van banden en velgen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.