Hulp nodig voor uw banden? Contacteer uw bandencentrale in Halle!

Verantwoord rijden? Dat doet u met uw bandencentrale in Halle!

De banden vormen één van de belangrijkste onderdelen van uw wagen. Of u nu met een vrachtwagen rijdt of eenvoudigweg een personenwagen, om verantwoord te rijden doorheen het hele jaar, moeten de banden op regelmatige tijdstippen worden nagekeken. Ze zijn onderhevig aan allerlei weersinvloeden en verslijten bovendien ook naarmate het aantal gereden kilometers toeneemt.

Bij uw bandencentrale in Halle kan u daarom terecht voor de nodige professionele hulp met aandacht voor de allerkleinste details. Ook voor lekke banden en snelle reparaties zit u bij ons goed, evenals voor de verkoop van banden en velgen. En wilt u uw zomerbanden inruilen voor winterbanden? Ook geen probleem, want Mobiele Bandenservice monteert in een mum van tijd de juiste banden volgens het juiste seizoen!

Alle troeven van uw bandencentrale in Halle op een rijtje

Vele van onze concurrenten bieden u kwaliteit van de hoogste plank aan. Net als wij, hebben ze niets dan hoogwaardige merken in huis, zodat u het hele jaar door met een gerust hart de deur uit kan. Maar houdt u net als ons ook wel van een klantvriendelijke aanpak en langdurige klantenrelatie? Wel, wij garanderen een 100% klanttevredenheid bij iedere opdracht!

Uw bandencentrale in Halle staat namelijk gelijk aan een heleboel voordelen, zodat uw banden voortaan geen kopzorgen meer veroorzaken:

  • Snelle dienstverlening
  • Grote flexibiliteit, zonder onnodig wachten
  • Mobiele service aan huis
  • Beschikbaar na kantooruren, ook tijdens weekends
  • Grootse merken, allernieuwste technologieën
  • Grote ervaring, uitgebreide expertise
  • Betaalbare prijzen

Mobiele Bandenservice: uw partner bij uitstek voor uw banden

Uw bandencentrale in Halle staat synoniem voor kwaliteit in een klantvriendelijk kader, zo veel is duidelijk. Wilt u zelf eens gebruik maken van dit totaalpakket voor de banden of velgen van uw wagen? Geen probleem. Mobiele bandenservice staat altijd voor klaar, om het even wat uw vraag of probleem inhoudt.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.