Mobiele Bandenservice, uw bandencentrale in Aalst

Veilig op de baan dankzij uw bandencentrale in Aalst

Uw wagen dient te allen tijde in goede staat te zijn, zeker uw banden. Dat veiligheid van groot belang is, is niets nieuws en wij hebben zeker het wiel niet heruitgevonden. Maar… bij uw bandencentrale in Aalst stellen we wel alles in het werk om uw voertuig van de allerbeste banden te voorzien. Dit doen we met banden van de hoogste kwaliteit van de meest gerenommeerde merken.

Ongeacht of uw banden een reparatie vereisen, u winter- of zomerbanden wilt laten monteren of prachtige velgen wilt voor uw nieuwe wagen: uw bandencentrale in Aalst werkt uitsluitend met de beste producten en materialen, uitgerust van de nieuwste technologische snufjes. Op deze manier bent u verzekerd van het eindresultaat dat u in gedachten had en kan u met gerust hart weer de baan op.

Laat u verrassen door de klantvriendelijke aanpak van uw bandencentrale in Aalst

Bij Mobiele Bandenservice staat lang niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van uw banden in de kijker, maar ook uw persoonlijke wensen, smaak en budget. Onze medewerkers zetten zich dan ook één voor één voor de volle 100% in om aan al uw noden te voldoen. Dit doen we op onze eigen unieke aanpak, die tal van voordelen samenbrengt tot een full service aanpak:

  • Continue beschikbaarheid 7/7
  • Snelle dienstverlening, ook tijdens weekends en na de werkuren
  • Geen lange wachttijden en tevergeefs tijdverlies
  • Mobiele service ter plaatse, waar u ook bent
  • Aantrekkelijke tarieven, zonder in te boeten op kwaliteit

Uw bandencentrale in Aalst: een meerwaarde voor uw banden en wagen

Personenwagens, vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens, noem maar op: u kan met eender welk voertuig terecht bij Mobiele Bandenservice. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw banden en dragen op deze manier ons steentje bij tot uw veiligheid en deze van uw medepassagiers.

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op 0471 / 375 440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Contact Info

Betaling kan steeds cash of per bancontact.

 

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.

MBS op Facebook

NIEUW OP DE WEBSITE

Contact Info

We zijn geopend:

Maandag: 9u - 20u
Dinsdag: 9u - 20u
Woensdag: 9u - 20u
Donderdag: 9u - 20u
Vrijdag: 9u - 20u
Zaterdag: 9u - 20u
Zondag: 9u - 20u

We zijn gesloten op feestdagen.